Teman Celoteh

Friday, December 2, 2011

Kaspersky 2012 Key


Salam semua...hi gang...kali ni Zack nak kongsi Antivirus Kaspersky 2012 key...
memang ramai yang kata Kis ni banyak songeh...tapi bagi yang berminat nak try...
gang mula-mula download Kis 2012 kat sini...




lepas tu gang suma boleh download key kat sini...

http://www.mediafire.com/?2tlb8eencak7z97



Lepas install Kis 2012...gang suma pilih "activation code"...
masukkan activation code "AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3" seperti di dalam gambar...
tekan next...tapi pastikan internet gang semua off(disconnect) dulu yee...klik next...


Klik "Browse" dan buka key yang gang download tu...cari folder "Kaspersky Internet Security"
Cari key 2012 (ada banyak dalam tu...boleh pilih yang mana suka...)
klik next...




Selepas klik next dan kalau ada keluar macam ni...gang semua boleh pilih yang bawah tu...
macam gambar di bawah...klik next...

Kalau ada keluar macam ni lagi...gang semua klik jee next...


Bila dah siap...akan jadi macam ni...gang suma boleh laa update...yang Zack punya ni 48 hari jee...nasib laa...kadang-kadang tu ada yang 91 hari...30 hari...kalau nasib baik smpai 365 hari pun ada...



*tapi gang semua...harus diingatkan...kadang-kadang Kaspersky akan "blocked" lesen ni...
kalau kena "blocked" gang semua boleh try key yang lain...kalau tak mau kena "blocked"...
gang semua boleh beli yang original kat kedai okey...hehehe...

Selamat Mencuba...!!!




4 comments:

  1. ha??? mknenye letak aaaaa tu eh?

    ReplyDelete
  2. haah...letak AAAAA tu last skali letak nmber 3...

    ReplyDelete
  3. weh kagak berat kasperskynya gan...

    soalnya versi 2010 sm 2011 ja sakit...

    ReplyDelete
  4. sapa yg mau try boleh try...mmg agak berat...tp setengah org mmg nk pakai...
    so boleh try k... ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...