Teman Celoteh

Tuesday, September 18, 2012

Zyraroxx:Follower Datang Bertubi-Tubi

As'salam semua...kali ni Zack nak berceloteh pasal satu segmen yang diperkenalkan oleh brader phat...

Brader phat ni yang ajak Zack join sebab gua sembang kata gua punya follower kurenggg...jadi brader phat kata kat gua...lu join segmen ZyraRoxx ni kalau lu nak tambah followers(aiseh...terikut pulak macam ZyraRoxx)

 Celoteh panjang-panjang pun tak tau nak tulis apa dah jadi moh laa kita ramai-ramai pakat join segmen ni...




Segmen ni akan membuatkan mendapat followers datang bertubi-tubi ke blog anda...

Menjadikan anda blogger yang feymes...(harap-harap laa)

Menambahkan kenalan yang kira yang tua dan muda...

dan...

Anda akan dapat buat post baru dengan segmen ini...



Syarat Penyertaan : 
(copy paste macam Phat jugak)

  1. peserta kena buat entri bertajuk "zyraroxx: follower datang bertubi tubi"  letak banner dekat entri
  2. terpulang nak tulis panjang mana pun entri...nak tepek banner je pun boleh... :)
  3. letak jumlah follower korang sekarang
  4. letak link entri dalam komen post ni
  5. follow blog ini


Huuu...sangat banyak kelebihan join segmen ni...best woo...

Klik sini untuk join >>>



Jumlah Followers Zack : 179



16 comments:

  1. tq singgah blog aku..

    dtg follo dari segmen y same..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samo2...tq sbb follow blog zack blik...hehehe...

      Delete
  2. tgk nanti mesti bertubi tubi follower dtg

    ReplyDelete
  3. wahh! thanks sebab join ^^
    hee harap bertambah yep zack dan jadik setanding blogger zack zuhairy, ewah ;)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  5. http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    dah follow ya, gud luck!

    ReplyDelete
  6. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  7. bw sambil follow ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum :D

    Singgah dari segmen yang sama ...

    Sambil follow sini C:

    ReplyDelete
  9. Aida datang dari segmen yg sama.. salam kenal tuan blog yg ohsem nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  10. hai!!nak follower datang bertubi-tubi sangatkan. nie ain datang tolong tubitubikan ke-191

    bukti join :
    zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

    entri terbaru :
    TYPO DAY #1 | Ain merasmikan 'TYPO DAY' yakni menaip entri tanpa menekan bekspes :D

    ReplyDelete
  11. Done Follow
    dari segmen yg sama
    jemput lah singgah ke blog sy...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    dan jemput join segmen nie

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama..done follow kamu.. jom singgah blog naz ye... ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  13. Datang dan follow sini #197 visit me back tq

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...